چسبندگی روغن نباتی و رسوب در عروق/ مهمترین نشانه روغن ناسالم چیست؟
گرفتگی عروق به دلیل رسوب کلسترول در دیواره عروق است و چون چربی های حیوانی برخلاف روغن های گیاهی، حاوی کلسترول بالایی هستند عامل اصلی ایجاد این مشکل اند.
روغن های گیاهی با اسید چرب غیر اشباع در طی سرخ شدن های غیر اصولی در مجاورت با اکسیژن هوا و حرارت بالا سبب ایجاد ترکیبات پلیمری و چسبندگی بر سطح اجاق گاز و ظروف می شوند و این تصور که روغن ها مستقیم وارد خون می شوند و بر اساس خصوصیات ظاهری شان واکنشی مشابه درون بدن ایجاد می کنند باوری نادرست است.
نوع طبخ غذا، روغنی با نقطه دود مناسب انتخاب کنید، در نظر داشته باشید که روغن های کهنه، نمک موجود در غذا، روغن هایی که چندین بار به مدت طولانی و در مجاورت درجه حرارت بالا بوده اند و همچنین وجود مواد غذایی و ذرات خارجی در روغن از جمله مهم ترین مواردی هستند که می توانند سبب دود کردن روغن شوند. از نشانه های روغن سوخته، کفآلود، تیره و غلیظ شدن روغن و بوی نامطبوع و مزه تند آن است./خبرآنلاین