رابطه باورنکردنی فلفل سیاه و سرطان کشف شد
مطالعات نشان میدهد فلفل سیاه هنگام پختن گوشت در دمای بالا، آمینهای هتروسیکلیک HCA را که میتواند سرطان زا باشد، حذف میکند.
بدین ترتیب عصاره فلفل سیاه میتواند ۸۰ درصد از آسیب سلولی مرتبط با توسعه سرطان را متوقف کند و برای سرطان بد نیست.
فلفل سیاه حاوی آنتی اکسیدانهایی مانند پیپرین است که انسان را در برابر سرطان محافظت میکند. پیپرین دارای خواص تعدیل کننده ایمنی، ضد افسردگی، ضد التهاب و ضد دیابت و ضد سرطان است.
به طور کلی فلفل سیاه دارای خواص باکتری کش، حشره کش، ضد اسهال، ضد اسپاسم و ضد سرطان است.